Nutriční hodnoty (Sterilovaná zeleninová směs pod maso, do masových směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 738 kJ / 5 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 171,00 g |
Tuky | 277,40 g |
– nasycené | 21,40 g |
– nenasycené | 241,70 g |
–– mononenasycené | 168,80 g |
–– polynenasycené | 72,90 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 210,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,63 g |
Sůl | 46,00 g |
Sacharidy | 600,00 g |
– cukry | 240,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg oloupané cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg očištěné papriky (barevná nebo na lečo) | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg mladé neloupané cukety | Cuketa čerstvá | 1000 g |
200 g 200 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 200 g |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
chilli papričky (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
500 g 500 g fazolí (podle chuti, v suchém stavu) | Fazole bílé | 500 g |