Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilovaná zeleninová směs pod maso, do masových směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 738 kJ /
5 913 kcal
Bílkoviny171,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny171,00 g
Tuky277,40 g
– nasycené21,40 g
– nenasycené241,70 g
–– mononenasycené168,80 g
–– polynenasycené72,90 g
––– omega 320,50 g
Vláknina210,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,63 g
Sůl46,00 g
Sacharidy600,00 g
– cukry240,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg oloupané cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg očištěné papriky (barevná nebo na lečo) Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg mladé neloupané cukety Cuketa čerstvá 1000 g
200 g 200 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 200 g
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
chilli papričky (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
500 g 500 g fazolí (podle chuti, v suchém stavu) Fazole bílé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.