Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělská sušená klobása chorizo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 782 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny203,77 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,77 g
Tuky47,35 g
– nasycené11,28 g
– nenasycené25,34 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené5,35 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,25 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 8,32 g
Sůl14,00 g
Sacharidy22,81 g
– cukry0,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřového plecka nebo 500 g vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
250 250 g vepřového sádla nebo 500 g vepřového bůčku Sádlo vepřové
(maso + sádlo dohromady 100%) Sádlo vepřové
25 g 25 g mleté uzené papriky 2,0% Paprika uzená 25 g
13 g 13 g sůl Sůl mořská 13 g
13 g 13 g Praganda (sůl + Praganda dohromady 2,0%) Rychlosůl 13 g
3 3 g chilli kousků 0,2% Chilli paprička sušená
3 g 3 g mletého černého pepře 0,2% Pepř černý mletý 3 g
3 g 3 g oregana 0,2% Oregano sušené 3 g
13 g 13 g česneku 1,0% Česnek čerstvý 13 g
60 ml 60 ml suchého bílého vína 5,0% Víno bílé suché 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.