Nutriční hodnoty (Falešný "segedín" z cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 960 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 56,95 g |
– nasycené | 22,02 g |
– nenasycené | 26,39 g |
–– mononenasycené | 22,21 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 68,90 g |
– cukry | 44,25 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
400 g 400 g očištěné cukety bez měkkého středu | Cuketa čerstvá | 400 g |
1 1 větší jemně nastrouhaná syrová brambora | Brambor zimní | 50 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (plná) | Sádlo vepřové | 15 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
masový vývar (nebo voda+bujon) | Vývar masový | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
kmín | Kmín | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená |