Nutriční hodnoty (Broskvový jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 504 kJ / 3 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 180,68 g |
– nasycené | 17,86 g |
– nenasycené | 148,30 g |
–– mononenasycené | 103,90 g |
–– polynenasycené | 44,40 g |
––– omega 3 | 12,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 387,10 g |
– cukry | 173,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
broskve nebo broskvový kompot | Dužina broskve čerstvá | |
meruňková marmeláda nebo pomerančová | Marmeláda meruňková |