Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový kečup - hořčice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 517 kJ /
4 426 kcal
Bílkoviny81,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,35 g
Tuky141,92 g
– nasycené11,00 g
– nenasycené120,43 g
–– mononenasycené83,05 g
–– polynenasycené37,38 g
––– omega 38,16 g
Vláknina146,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35,57 g
Sůl88,08 g
Sacharidy645,29 g
– cukry446,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2000 g 2000 g zelených i červených rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 středně velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
1000-1500 g 1000-1500 g paprik (lepší je dát více) Paprika bílá čerstvá 1250 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
5 5 feferonek (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
1 1 rovná lžička mletého pepře Pepř černý mletý
1 sáček 1 sáček sladké červené papriky Paprika červená sušená
200-300 g 200-300 g cukety Cuketa čerstvá 250 g
400 g 400 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 400 g
1 dl 1 dl octa Ocet lihový 100 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
70-80 g 70-80 g soli Sůl mořská 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.