Nutriční hodnoty (Zeleninový kečup - hořčice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 517 kJ / 4 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,35 g |
Tuky | 141,92 g |
– nasycené | 11,00 g |
– nenasycené | 120,43 g |
–– mononenasycené | 83,05 g |
–– polynenasycené | 37,38 g |
––– omega 3 | 8,16 g |
Vláknina | 146,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35,57 g |
Sůl | 88,08 g |
Sacharidy | 645,29 g |
– cukry | 446,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2000 g 2000 g zelených i červených rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1000-1500 g 1000-1500 g paprik (lepší je dát více) | Paprika bílá čerstvá | 1250 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
5 5 feferonek (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 rovná lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 sáček 1 sáček sladké červené papriky | Paprika červená sušená | |
200-300 g 200-300 g cukety | Cuketa čerstvá | 250 g |
400 g 400 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 400 g |
1 dl 1 dl octa | Ocet lihový | 100 ml |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
70-80 g 70-80 g soli | Sůl mořská | 75 g |