Nutriční hodnoty (Červená čočka s lečem a pikantní klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 323 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,22 g |
Tuky | 4,39 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 3,45 g |
–– mononenasycené | 1,14 g |
–– polynenasycené | 2,32 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 54,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,90 g |
– cukry | 27,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 -2 1 -2 pikantní paprikové klobásy | Klobása | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
olej | Olej řepkový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |