Nutriční hodnoty (Pětikoláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 978 kJ / 1 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 11,31 g |
– nasycené | 2,57 g |
– nenasycené | 5,38 g |
–– mononenasycené | 3,18 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 399,45 g |
– cukry | 132,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
b) kakao (řezy, bábovka) | Kakao prášek | |
c) mák | Mák modrý | |
d) jablka a trochu trochu marmelády (jablkový dort) | Marmeláda jahodová | |
e) syrová mrkev (mrkvové řezy) | Mrkev čerstvá |