Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pětikoláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 978 kJ /
1 907 kcal
Bílkoviny46,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky11,31 g
– nasycené2,57 g
– nenasycené5,38 g
–– mononenasycené3,18 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy399,45 g
– cukry132,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
0,5 hrnku 0,5 hrnku krupicového cukru Cukr bílý 125 g
rozpuštěné máslo Máslo kravské
hrnek hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
b) kakao (řezy, bábovka) Kakao prášek
c) mák Mák modrý
d) jablka a trochu trochu marmelády (jablkový dort) Marmeláda jahodová
e) syrová mrkev (mrkvové řezy) Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.