Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 429 kJ /
2 493 kcal
Bílkoviny39,51 g
– z toho živočišné bílkoviny21,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,91 g
Tuky203,34 g
– nasycené37,27 g
– nenasycené151,03 g
–– mononenasycené44,86 g
–– polynenasycené106,17 g
––– omega 32,47 g
Vláknina18,81 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 8,62 g
Sůl21,25 g
Sacharidy117,31 g
– cukry26,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g salátových brambor typu A Brambor zimní 500 g
240 g 240 g salámu junior (nebo šunkového) vcelku Měkký salám 240 g
100 g 100 g kyselé okurky Okurka polní zavařená 100 g
20 g 20 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 20 g
40 g 40 g celeru Celer bulva čerstvá 40 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
20 g 20 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 20 g
5 g 5 g worcesteru Worcestrová omáčka 5 ml
15 g 15 g octa Ocet lihový 15 ml
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g
0,5 g 0,5 g mletého černého pepře Pepř černý mletý 0.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.