Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s mandlemi a malinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie9 237 kJ /
2 208 kcal
Bílkoviny42,64 g
– z toho živočišné bílkoviny12,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky77,66 g
– nasycené45,82 g
– nenasycené27,84 g
–– mononenasycené24,30 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,28 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 469 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy330,04 g
– cukry111,54 g
––– laktóza5,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
100 ml 100 ml cukru krupice Cukr bílý 100 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
80 g 80 g změklého másla Máslo kravské 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
3 3 broskve Dužina broskve čerstvá
hrst hrst malin (může být i jiné ovoce, rybíz, ostružiny apod.) Ostružiny čerstvé
12 12 nasekaných loupaných mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.