Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svatebni naked cake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie36 521 kJ /
8 729 kcal
Bílkoviny275,50 g
– z toho živočišné bílkoviny190,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,90 g
Tuky167,19 g
– nasycené43,10 g
– nenasycené76,45 g
–– mononenasycené58,85 g
–– polynenasycené17,60 g
––– omega 30,61 g
Vláknina25,47 g
Cholesterol 5,21 g
Sodík 5,63 g
Sůl5,66 g
Sacharidy1 517,87 g
– cukry891,48 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
2 hrnky 2 hrnky cukru Cukr bílý 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
3 kapky 3 kapky citronového aroma Aroma citrónové
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
2 kapky 2 kapky mandlového aroma Aroma mandlové
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 1 mascarpone Mascarpone
2 2 ricotty Ricotta
1 1 tučný tvaroh Tvaroh plnotučný
4 4 šlehačky v prášku Šlehačka v prášku
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
ovoce Jahody čerstvé
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
smetana na ganache Smetana kravská sladká 12%
marmeláda Marmeláda jahodová
barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.