Nutriční hodnoty (Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,45 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce těstovin - použila jsem viz foto | Těstoviny pšeničné | |
250 g 250 g hřibů | Hřib čerstvý | 250 g |
1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
plátek plátek másla cca 1 cm | Máslo kravské | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 vrchovaté PL strouhaného parmezánu | Parmezán | |
trocha trocha smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% |