Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie387 kJ /
93 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,45 g
– nenasycené0,05 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,50 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce těstovin - použila jsem viz foto Těstoviny pšeničné
250 g 250 g hřibů Hřib čerstvý 250 g
1 1 větší šalotka Šalotka čerstvá
plátek plátek másla cca 1 cm Máslo kravské
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 vrchovaté PL strouhaného parmezánu Parmezán
trocha trocha smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.