Nutriční hodnoty (Rybí salát z kapra, který si zamilujete)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 100 kJ / 24 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kapříci | ||
3 dl 3 dl octa 8% | Ocet lihový | 300 ml |
3 litry 3 litry vody na vaření kapříků | Voda | 3000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
čerstvá zelenina - do salátu patří jen mrkev, hrášek, celer | Okurka salátová čerstvá | |
ale můžete přidat cuketu a květák, kdo má rád | Cuketa čerstvá | |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
majonéza | Majonéza | |
tatarka | Tatarská omáčka | |