Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka à la Thai)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 245 kJ /
1 253 kcal
Bílkoviny67,92 g
– z toho živočišné bílkoviny52,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,42 g
Tuky83,94 g
– nasycené69,52 g
– nenasycené8,54 g
–– mononenasycené5,75 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,44 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 4,28 g
Sůl9,81 g
Sacharidy51,82 g
– cukry25,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g krevet Krevety loupané 250 g
500 ml 500 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 500 ml
6 6 větších žampionů Žampion čerstvý
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
1 - 2 1 - 2 mrkve (podle velikosti) Mrkev čerstvá 75 g
2 - 3 cm 2 - 3 cm zázvoru Zázvor sušený
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 PL 2 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 PL 2 PL rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 PL 1 PL červené kari pasty Curry pasta 15 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
koriandr Koriandr semena
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
rýžový ocet Ocet rýžový
sůl, pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.