Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně po frankfurtsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 212 kJ /
1 246 kcal
Bílkoviny161,91 g
– z toho živočišné bílkoviny159,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,71 g
Tuky55,27 g
– nasycené24,78 g
– nenasycené24,62 g
–– mononenasycené14,94 g
–– polynenasycené9,68 g
––– omega 30,14 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,80 g
Sacharidy23,65 g
– cukry4,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 600 g
4 nožičky 4 nožičky párku Párek vepřový 160 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 špetka 1 špetka sušeného česneku Česnek sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.