Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-cuketová polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 213 kJ /
1 246 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny7,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,91 g
Tuky79,07 g
– nasycené50,52 g
– nenasycené27,56 g
–– mononenasycené23,84 g
–– polynenasycené3,72 g
––– omega 30,55 g
Vláknina20,17 g
Cholesterol 243 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy103,87 g
– cukry28,43 g
––– laktóza9,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mladé cukety Cuketa čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
0,5 0,5 lžíce oleje Olej řepkový
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
2-3 2-3 brambory (dle velikosti) Brambor zimní 125 g
sůl Sůl mořská
cca 1 l 1 l zeleninového vývaru nebo mléka Vývar zeleninový 1000 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 37.5 g
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.