Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 583 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 64,17 g |
– nasycené | 16,18 g |
– nenasycené | 31,22 g |
–– mononenasycené | 24,25 g |
–– polynenasycené | 6,97 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 7,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
řepkový olej (máslo) | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
uzený vývar | Vývar vepřový | |
2 KL 2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná) | ||
+ provensálské bylinky | Provensálské koření |