Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 583 kJ /
1 095 kcal
Bílkoviny120,68 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky64,17 g
– nasycené16,18 g
– nenasycené31,22 g
–– mononenasycené24,25 g
–– polynenasycené6,97 g
––– omega 30,52 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 5,23 g
Sůl12,15 g
Sacharidy7,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
řepkový olej (máslo) Olej řepkový
1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice Hořčice plnotučná 5 g
uzený vývar Vývar vepřový
2 KL 2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná)
+ provensálské bylinky Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.