Nutriční hodnoty (Hovězí s mrkví na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 694 kJ / 1 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,37 g |
Tuky | 11,17 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 5,12 g |
–– mononenasycené | 4,41 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,42 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 16,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
několik několik snítek tymiánu | Tymián sušený | |
200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |