Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí s mrkví na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 694 kJ /
1 122 kcal
Bílkoviny183,77 g
– z toho živočišné bílkoviny178,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,37 g
Tuky11,17 g
– nasycené4,86 g
– nenasycené5,12 g
–– mononenasycené4,41 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,42 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy35,40 g
– cukry16,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího zadního Hovězí kýta 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3-4 3-4 mrkve Mrkev čerstvá 175 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
několik několik snítek tymiánu Tymián sušený
200 ml 200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
hovězí vývar Vývar hovězí
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.