Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 184 kJ /
1 478 kcal
Bílkoviny42,40 g
– z toho živočišné bílkoviny26,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky73,20 g
– nasycené41,70 g
– nenasycené20,46 g
–– mononenasycené16,60 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,74 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 994 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy155,40 g
– cukry9,40 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ječných krup Kroupy ječné 200 g
3 3 vařené střední červené řepy Červená řepa čerstvá
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
80 g 80 g strouhaného parmezánu Parmezán 80 g
parmezánové hoblinky Čokoláda mléčná 30%
lístky lístky čerstvého oregána Oregano čerstvé
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.