Nutriční hodnoty (Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 184 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 73,20 g |
– nasycené | 41,70 g |
– nenasycené | 20,46 g |
–– mononenasycené | 16,60 g |
–– polynenasycené | 3,86 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 994 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 155,40 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g ječných krup | Kroupy ječné | 200 g |
3 3 vařené střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
80 g 80 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 80 g |
parmezánové hoblinky | Čokoláda mléčná 30% | |
lístky lístky čerstvého oregána | Oregano čerstvé | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |