Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj segoš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 662 kJ /
4 699 kcal
Bílkoviny172,95 g
– z toho živočišné bílkoviny146,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,75 g
Tuky360,35 g
– nasycené107,54 g
– nenasycené188,23 g
–– mononenasycené151,96 g
–– polynenasycené36,27 g
––– omega 31,63 g
Vláknina60,02 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy165,23 g
– cukry109,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg libového bůčku bez kostí Vepřový bok 1000 g
2-3 2-3 velké cibule Cibule čerstvá 175 g
2 sklenice 2 sklenice (0,7 l) sterilovaného sladkokyselého zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
300-400 g 300-400 g žampionů Žampion čerstvý 350 g
150-200 g 150-200 g sušených švestek Švestky sušené 175 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
paprika Paprika bílá čerstvá
koření (podle chuti) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.