Nutriční hodnoty (Skořicová dvojbarevná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 582 kJ / 5 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,25 g |
Tuky | 239,14 g |
– nasycené | 32,74 g |
– nenasycené | 191,34 g |
–– mononenasycené | 133,08 g |
–– polynenasycené | 58,26 g |
––– omega 3 | 15,96 g |
Vláknina | 42,05 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 627,02 g |
– cukry | 224,02 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 PL 2 PL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
3-4 PL 3-4 PL kakaa | Kakao prášek | 87.5 g |
1 PL 1 PL perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
troška vanilkového cukru (nemusí být) | Cukr vanilkový | |
1 kelímek 1 kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |