Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová dvojbarevná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 582 kJ /
5 158 kcal
Bílkoviny103,48 g
– z toho živočišné bílkoviny27,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,25 g
Tuky239,14 g
– nasycené32,74 g
– nenasycené191,34 g
–– mononenasycené133,08 g
–– polynenasycené58,26 g
––– omega 315,96 g
Vláknina42,05 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy627,02 g
– cukry224,02 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 187.5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 PL 2 PL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 30 g
3-4 PL 3-4 PL kakaa Kakao prášek 87.5 g
1 PL 1 PL perníkového koření Perníkové koření 15 g
troška vanilkového cukru (nemusí být) Cukr vanilkový
1 kelímek 1 kelímek jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.