Nutriční hodnoty (Klasický bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 353 kJ / 1 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 18,70 g |
– nasycené | 4,40 g |
– nenasycené | 9,22 g |
–– mononenasycené | 6,53 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 243,07 g |
– cukry | 6,22 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 g 200 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
rostlinný olej | Olej řepkový | |
4 lžíce 4 lžíce mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
3 lžičky 3 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 21 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |