Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 353 kJ /
1 279 kcal
Bílkoviny28,99 g
– z toho živočišné bílkoviny19,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky18,70 g
– nasycené4,40 g
– nenasycené9,22 g
–– mononenasycené6,53 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,23 g
Vláknina12,89 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 270 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy243,07 g
– cukry6,22 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
rostlinný olej Olej řepkový
4 lžíce 4 lžíce mléko Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
3 lžičky 3 lžičky majoránky Majoránka sušená 21 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.