Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Líčka se staročeskou celerovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie778 kJ /
186 kcal
Bílkoviny9,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,08 g
Tuky1,79 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené1,19 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,00 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy20,34 g
– cukry11,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks vepřových líček Vepřová líčka
1 1 celer 750 g brutto Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
slanina nebo špek Špek
plátek plátek másla pod maso Máslo kravské
plátek plátek másla na přepuštění Máslo kravské
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka čerstvého tymiánu nebo špetka sušeného Tymián čerstvý
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1 1 smetana ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30%
1 1 smetana na vaření 12% Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka na zahuštění omáčky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.