Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketový řez à la biskupský chlebíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 149 kJ /
4 816 kcal
Bílkoviny77,59 g
– z toho živočišné bílkoviny27,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,80 g
Tuky296,78 g
– nasycené143,82 g
– nenasycené132,23 g
–– mononenasycené78,75 g
–– polynenasycené53,48 g
––– omega 38,40 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 440 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy448,40 g
– cukry195,50 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla (změklého) Máslo kravské 250 g
180 g 180 g cukru krupice (nebo dle chuti) Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 g 300 g cukety (mladé, neloupané) Cuketa čerstvá 300 g
100 g 100 g kandovaného ovoce (podle chuti) Citron kandovaný 100 g
100 g 100 g vlašských ořechů (nebo mix) Vlašské ořechy 100 g
300 g 300 g polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 300 g
10 g 10 g kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
citronová kůra (podle chuti) Citronová kúra čerstvá
čokoládová poleva Čokoládová poleva
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.