Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavý koláč s hruškami a pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 100 kJ /
5 282 kcal
Bílkoviny102,72 g
– z toho živočišné bílkoviny41,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,09 g
Tuky199,47 g
– nasycené121,08 g
– nenasycené71,49 g
–– mononenasycené60,07 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 31,48 g
Vláknina40,07 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 609 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy748,97 g
– cukry373,03 g
––– laktóza54,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
750 g 750 g hrušek Hruška čerstvá 750 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 3 pudinky v prášku (s vanilkovou nebo karamelovou příchutí) Puding v prášku
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.