Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý kapustičkový salát po horalsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 830 kJ /
676 kcal
Bílkoviny24,37 g
– z toho živočišné bílkoviny5,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,50 g
Tuky24,53 g
– nasycené12,52 g
– nenasycené10,62 g
–– mononenasycené7,67 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,55 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy79,43 g
– cukry16,50 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory uvařené ve slupce Brambor zimní 200 g
400 g 400 g růžičkové kapusty povařené v mírně osolené vodě Kapusta růžičková čerstvá 400 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
špetka špetka soli + hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
1 šálek 1 šálek hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
silnější plátek plátek uzené slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.