Nutriční hodnoty (Rybičková pomazánka s jarní cibulkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 011 kJ / 1 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 139,95 g |
– nasycené | 73,85 g |
– nenasycené | 59,83 g |
–– mononenasycené | 47,94 g |
–– polynenasycené | 11,89 g |
––– omega 3 | 2,74 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,45 g |
Sacharidy | 34,75 g |
– cukry | 18,19 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka (a trochu na ozdobení) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
200 g 200 g konzervovaných rybiček (např. sardinky) | Sardinky v oleji | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
šťáva z 1 šťáva z 1 malého citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |