Nutriční hodnoty (Přibíraná zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,41 g |
Tuky | 93,99 g |
– nasycené | 45,43 g |
– nenasycené | 46,31 g |
–– mononenasycené | 38,57 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 37,83 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 14,15 g |
Sacharidy | 144,10 g |
– cukry | 38,05 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 37.5 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |