Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ljutenice a ajvar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 869 kJ /
2 359 kcal
Bílkoviny37,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,43 g
Tuky139,63 g
– nasycené10,41 g
– nenasycené122,39 g
–– mononenasycené84,93 g
–– polynenasycené37,46 g
––– omega 310,66 g
Vláknina58,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy213,75 g
– cukry163,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký lilek Lilek čerstvý
5 5 velkých červených paprik Paprika červená čerstvá 750 g
1 kg 1 kg rajčat (nejlépe masitých) Rajče červené čerstvé 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
saturejka (nemusí být) Saturejka sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
80 ml 80 ml rostlinného oleje Olej řepkový 80 ml
1 1 větší lilek Lilek čerstvý
6-8 6-8 červených paprik (podle velikosti) Paprika červená čerstvá 1050 g
1 1 chilli paprička (nebo sušené chilli - podle chuti nebo lze vynechat) Chilli paprička čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
50 ml 50 ml rostlinného oleje Olej řepkový 50 ml
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce vinného octa (dle chuti) Ocet vinný bílý 15 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.