Nutriční hodnoty (Kapr Zelenka - úprava podle manžela zpěvačky Petry Janů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 382 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,83 g |
Tuky | 7,28 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 3,90 g |
–– mononenasycené | 0,72 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 35,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 252,88 g |
– cukry | 49,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších porcí kapra | Kapr | |
3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku sladké papriky | Paprika červená sušená | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
citrón na ozdobu | Citrón čerstvý |