Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr Zelenka - úprava podle manžela zpěvačky Petry Janů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 382 kJ /
1 286 kcal
Bílkoviny39,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,83 g
Tuky7,28 g
– nasycené1,45 g
– nenasycené3,90 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,29 g
Vláknina35,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy252,88 g
– cukry49,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších porcí kapra Kapr
3 3 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku sladké papriky Paprika červená sušená
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
citrón na ozdobu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.