Nutriční hodnoty (Plzeňské rozpeky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 854 kJ / 4 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 62,30 g |
– nasycené | 14,65 g |
– nenasycené | 42,95 g |
–– mononenasycené | 23,09 g |
–– polynenasycené | 19,86 g |
––– omega 3 | 1,70 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 731,20 g |
– cukry | 50,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
70 g 70 g tuku | Margarín | 70 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
500 ml 500 ml vlažné vody (mléka) | Voda | 500 ml |
sůl | Sůl mořská |