Nutriční hodnoty (Kachní prsa na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 949 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,30 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
citronová kůra čerstvě nastrouhaná, dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
cca 1 dl 1 dl vína (já dal bílý Muškát) | Víno bílé suché | 100 ml |