Nutriční hodnoty (Kotlety na víně a šalvěji s karamelizovanou hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 7,21 g |
– nasycené | 4,35 g |
– nenasycené | 2,63 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,35 g |
– cukry | 74,65 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
1 PL + 1 KL 1 KL studeného másla | Máslo kravské | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |