Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety na víně a šalvěji s karamelizovanou hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny1,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky7,21 g
– nasycené4,35 g
– nenasycené2,63 g
–– mononenasycené2,15 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,35 g
– cukry74,65 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
1 PL + 1 KL 1 KL studeného másla Máslo kravské 8 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.