Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pytlácké erteple)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 619 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny90,02 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky88,79 g
– nasycené42,68 g
– nenasycené44,88 g
–– mononenasycené37,69 g
–– polynenasycené7,19 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,60 g
Sacharidy27,10 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hodně veliké nebo 8 ks trochu menších ve slupce pečených a přepůlených brambor, nebo velké a silnější (asi 1-1,5 cm) dozlatova opečené plátky brambor)
400 g 400 g daňčí kýty Daněk kýta 400 g
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
120 g 120 g brusinek Brusinky zavařené 120 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
sůl a pepř Pepř černý
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.