Nutriční hodnoty (Pytlácké erteple)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 88,79 g |
– nasycené | 42,68 g |
– nenasycené | 44,88 g |
–– mononenasycené | 37,69 g |
–– polynenasycené | 7,19 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 27,10 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hodně veliké nebo 8 ks trochu menších ve slupce pečených a přepůlených brambor, nebo velké a silnější (asi 1-1,5 cm) dozlatova opečené plátky brambor) | ||
400 g 400 g daňčí kýty | Daněk kýta | 400 g |
80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
120 g 120 g brusinek | Brusinky zavařené | 120 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
sůl a pepř | Pepř černý | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |