Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarové koleno a 4 jídla z vařeného kolena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie832 kJ /
199 kcal
Bílkoviny7,16 g
– z toho živočišné bílkoviny1,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky2,77 g
– nasycené1,50 g
– nenasycené1,17 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,09 g
Vláknina15,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy31,62 g
– cukry13,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
sůl Sůl mořská
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku (i více) Česnek čerstvý 35 g
zbylé libové maso z vařeného kolena Vepřové koleno bez kosti
250-300 ml 250-300 ml vývaru Vývar masový 275 ml
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
sladká paprika Paprika červená sušená
pálivá paprika Paprika pálivá
gulášové koření Koření Argentina
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mouka k zahuštění (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
majoránka Majoránka sušená
libové maso z kolena Vepřové koleno bez kosti
250-300 ml 250-300 ml vývaru z kolena Vepřové koleno bez kosti
máslo Máslo kravské
cibule Cibule čerstvá
cukr Cukr bílý
3-4 3-4 větší mrkve (podle chuti) Mrkev čerstvá 175 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
hladká mouka k zahuštění (nebo instantní jíška, podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
vařené maso a kůže z kolena Vepřová kýta
200-250 ml 200-250 ml vývaru z kolena Vepřové koleno bez kosti
20 ml 20 ml octa Ocet lihový 20 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 sladkokyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 malá vařená mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
vařené kůže a maso z kolena Vepřové koleno bez kosti
vývar z kolene Vývar masový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.