Nutriční hodnoty (Polévka z masa a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 654 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 23,48 g |
– nasycené | 11,54 g |
– nenasycené | 8,89 g |
–– mononenasycené | 7,32 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 41,68 g |
– cukry | 16,89 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 kg 1/4 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 250 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/2 konzervy 1/2 konzervy loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 212.5 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |