Nutriční hodnoty ("Bulguroto" s vařeným kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 303 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,15 g |
Tuky | 16,30 g |
– nasycené | 8,50 g |
– nenasycené | 7,33 g |
–– mononenasycené | 4,03 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 38,67 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 224,46 g |
– cukry | 20,63 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 kuřecí stehna (uvařená, obraná) | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
2- 3 stroužky 2- 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
trocha trocha vývaru | Vývar masový | |
bylinky (libeček, rozmarýn, petrželka) | Petržel nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená |