Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Bulguroto" s vařeným kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 303 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny38,55 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,15 g
Tuky16,30 g
– nasycené8,50 g
– nenasycené7,33 g
–– mononenasycené4,03 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,22 g
Vláknina38,67 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy224,46 g
– cukry20,63 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek bulguru Pšeničný bulgur 250 g
2 hrnky 2 hrnky vývaru (nebo vody) Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
2-3 2-3 kuřecí stehna (uvařená, obraná) Kuře stehno s kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 paprika zelená Paprika zelená čerstvá
mražený hrášek Hrášek zelený mražený
2- 3 stroužky 2- 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
trocha trocha vývaru Vývar masový
bylinky (libeček, rozmarýn, petrželka) Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli podle chuti Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.