Nutriční hodnoty (Kompoty pro rychlou spotřebu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 720 kJ / 7 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,26 g |
Tuky | 46,03 g |
– nasycené | 19,41 g |
– nenasycené | 20,95 g |
–– mononenasycené | 10,53 g |
–– polynenasycené | 10,42 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 157,67 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 1 558,48 g |
– cukry | 1 304,27 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brusinek | Brusinky zavařené | 1000 g |
1000 g 1000 g jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
750 g 750 g cukru | Cukr bílý | 750 g |
3/4 l 3/4 l vařící vody | Voda | 750 ml |
4 4 hřebíčky a kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
kousek kousek badyánu a 2 lžíce rumu | Badyán | |
500 g 500 g jedlých kaštanů | Kaštan jedlý neloupaný | 500 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1/4 litru 1/4 litru bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
citrónovou kůru či vanilku | Citronová kúra čerstvá | |
750 g 750 g mrkve | Mrkev čerstvá | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
šťáva z 1 pomeranče | Šťáva z pomeranče | |
1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 dl 2 dl jablečného octa | Ocet jablečný | 200 ml |
kousek kousek skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
cukr | Cukr bílý | |
jablka | Jablko čerstvé | |
voda a cukr | Cukr bílý | |
hřebíček a skořice | Hřebíček | |
citron | Citrón čerstvý | |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
cukr a skořice | Skořice ceylonská | |
hřebíček a badyán | Hřebíček | |
voda | Voda | |
500 g 500 g švestek | Švestky čerstvé | 500 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
30 ml 30 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
10 ml 10 ml ginu | Whisky | 10 ml |