Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kompoty pro rychlou spotřebu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 720 kJ /
7 342 kcal
Bílkoviny47,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,26 g
Tuky46,03 g
– nasycené19,41 g
– nenasycené20,95 g
–– mononenasycené10,53 g
–– polynenasycené10,42 g
––– omega 31,20 g
Vláknina157,67 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 810 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy1 558,48 g
– cukry1 304,27 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brusinek Brusinky zavařené 1000 g
1000 g 1000 g jablek Jablko čerstvé 1000 g
750 g 750 g cukru Cukr bílý 750 g
3/4 l 3/4 l vařící vody Voda 750 ml
4 4 hřebíčky a kousek celé skořice Skořice ceylonská
kousek kousek badyánu a 2 lžíce rumu Badyán
500 g 500 g jedlých kaštanů Kaštan jedlý neloupaný 500 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1/4 litru 1/4 litru bílého vína Víno bílé suché 250 ml
citrónovou kůru či vanilku Citronová kúra čerstvá
750 g 750 g mrkve Mrkev čerstvá 750 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
šťáva z 1 pomeranče Šťáva z pomeranče
1 1 větší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 dl 2 dl jablečného octa Ocet jablečný 200 ml
kousek kousek skořice Skořice ceylonská
3 3 hřebíčky Hřebíček
cukr Cukr bílý
jablka Jablko čerstvé
voda a cukr Cukr bílý
hřebíček a skořice Hřebíček
citron Citrón čerstvý
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
cukr a skořice Skořice ceylonská
hřebíček a badyán Hřebíček
voda Voda
500 g 500 g švestek Švestky čerstvé 500 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 ml 30 ml pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
10 ml 10 ml ginu Whisky 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.