Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynuté povidlové frgály s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie15 465 kJ /
3 696 kcal
Bílkoviny60,78 g
– z toho živočišné bílkoviny12,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,15 g
Tuky158,56 g
– nasycené95,53 g
– nenasycené56,46 g
–– mononenasycené49,79 g
–– polynenasycené6,67 g
––– omega 30,57 g
Vláknina15,18 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy478,12 g
– cukry157,51 g
––– laktóza7,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
povidla Povidla
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.