Nutriční hodnoty (Kynuté povidlové frgály s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 15 465 kJ / 3 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,15 g |
Tuky | 158,56 g |
– nasycené | 95,53 g |
– nenasycené | 56,46 g |
–– mononenasycené | 49,79 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 478,12 g |
– cukry | 157,51 g |
––– laktóza | 7,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
povidla | Povidla | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |