Nutriční hodnoty (Rybí salát z mořské štiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 20,50 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 16,35 g |
–– mononenasycené | 5,90 g |
–– polynenasycené | 10,45 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 338,40 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g filetů z ryb | Treska filet | 500 g |
450 g 450 g směsi mrkve, hrášku, kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 450 g |
250 250 majonézy (nebo jogurtu) | Majonéza | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |