Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie4 560 kJ /
1 090 kcal
Bílkoviny42,18 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky13,81 g
– nasycené4,82 g
– nenasycené5,85 g
–– mononenasycené4,05 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy195,45 g
– cukry17,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 ml 250 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
jablka - dle počtu strávníků Jablko čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.