Nutriční hodnoty (Jablkové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 4 560 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 13,81 g |
– nasycené | 4,82 g |
– nenasycené | 5,85 g |
–– mononenasycené | 4,05 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 195,45 g |
– cukry | 17,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 ml 250 ml horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
jablka - dle počtu strávníků | Jablko čerstvé |