Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně (karé) se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,88 g |
Tuky | 54,35 g |
– nasycené | 11,53 g |
– nenasycené | 40,87 g |
–– mononenasycené | 25,74 g |
–– polynenasycené | 15,13 g |
––– omega 3 | 2,34 g |
Vláknina | 22,83 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 917 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 22,28 g |
– cukry | 13,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky pečeně | ||
400 g 400 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1-2 1-2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (kokosový, arašídový apod.) | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje sezamového světlého | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička chilli oleje | Chilli olej | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na steak nejlépe domácí | Koření Argentina |