Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně (karé) se zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 848 kJ /
681 kcal
Bílkoviny15,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,88 g
Tuky54,35 g
– nasycené11,53 g
– nenasycené40,87 g
–– mononenasycené25,74 g
–– polynenasycené15,13 g
––– omega 32,34 g
Vláknina22,83 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 917 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy22,28 g
– cukry13,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky pečeně
400 g 400 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 400 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1-2 1-2 šalotky Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (kokosový, arašídový apod.) Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje sezamového světlého Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička chilli oleje Chilli olej 5 ml
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek Sezam loupaný 15 g
sůl Sůl mořská
koření na steak nejlépe domácí Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.