Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Placičky z vařených brambor se salsou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 016 kJ /
243 kcal
Bílkoviny18,89 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,53 g
Tuky15,27 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,11 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,28 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,45 g
Sacharidy6,80 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 porce 2-3 porce oloupaných vařených brambor (i z předešlého dne) Brambor zimní
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 vrchovaté lžíce celozrnné špaldové mouky hladké Mouka špaldová celozrnná hladká
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g
pepř čerstvě mletý podle chuti Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce nasekaného libečku či petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
dobrý sýr (francouzský, italský...) Sýr kravský tvrdý 30%
petrželku na ozdobu, rajská, ředkvičky... Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.