Nutriční hodnoty (Pečené hřiby s růžičkovou kapustou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 973 kJ / 1 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 169,90 g |
– nasycené | 83,20 g |
– nenasycené | 84,70 g |
–– mononenasycené | 72,00 g |
–– polynenasycené | 12,70 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 11,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hřibů | Hřib čerstvý | 500 g |
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
olej | Olej řepkový |