Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené hřiby s růžičkovou kapustou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 973 kJ /
1 906 kcal
Bílkoviny31,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,20 g
Tuky169,90 g
– nasycené83,20 g
– nenasycené84,70 g
–– mononenasycené72,00 g
–– polynenasycené12,70 g
––– omega 30,20 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,00 g
Sacharidy42,20 g
– cukry11,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hřibů Hřib čerstvý 500 g
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
sůl Sůl mořská
čerstvý tymián Tymián čerstvý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.