Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lepenice s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 317 kJ /
793 kcal
Bílkoviny48,19 g
– z toho živočišné bílkoviny29,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,34 g
Tuky8,09 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené3,99 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,09 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,00 g
Sacharidy119,70 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g oloupaných brambor Brambor zimní 600 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
150-200 ml 150-200 ml horkého mléka, dle moučnatosti brambor Brambor zimní
300 g 300 g kysaného zelí - okapaného Zelí bílé kvašené 300 g
150 g 150 g uzeného masa - nejlépe domácího nebo krkovička z komína... Vepřová plec uzená 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo (nebo máslo) Sádlo vepřové
cca 1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.