Nutriční hodnoty (Lepenice s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 8,09 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 2,97 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 119,70 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
150-200 ml 150-200 ml horkého mléka, dle moučnatosti brambor | Brambor zimní | |
300 g 300 g kysaného zelí - okapaného | Zelí bílé kvašené | 300 g |
150 g 150 g uzeného masa - nejlépe domácího nebo krkovička z komína... | Vepřová plec uzená | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové | |
cca 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |