Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo-houbové vepřové plátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 998 kJ /
716 kcal
Bílkoviny15,02 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,27 g
Tuky48,38 g
– nasycené21,49 g
– nenasycené25,87 g
–– mononenasycené21,26 g
–– polynenasycené4,61 g
––– omega 30,35 g
Vláknina29,09 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,45 g
Sacharidy43,70 g
– cukry23,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety, krkovice...
50 g 50 g uzeného špeku nebo sádla či olej Špek 50 g
120 g 120 g větší cibule Cibule čerstvá 120 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
250 g 250 g čerstvých hub Hřib čerstvý 250 g
120 g 120 g očištěné papriky Paprika červená čerstvá 120 g
120 g 120 g rajčat (2 menší, více zralá, sladší) Rajče červené čerstvé 120 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
vývar - trochu trochu dle potřeby Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.