Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s ančovičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 614 kJ /
4 210 kcal
Bílkoviny317,09 g
– z toho živočišné bílkoviny316,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky320,77 g
– nasycené127,13 g
– nenasycené159,43 g
–– mononenasycené116,30 g
–– polynenasycené43,13 g
––– omega 310,11 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 2,11 g
Sodík 33,41 g
Sůl83,21 g
Sacharidy13,46 g
– cukry6,96 g
––– laktóza6,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
150-200 g 150-200 g lučiny Lučina 70% t.v s. 175 g
100 g 100 g zakysané smetany (husté) Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
4-5 filet 4-5 filet ančoviček Ančovičky v oleji 900 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
šalotka nakrájená nadrobno Šalotka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.