Nutriční hodnoty (Lenivé podzimní kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 667 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,96 g |
Tuky | 101,14 g |
– nasycené | 6,91 g |
– nenasycené | 89,11 g |
–– mononenasycené | 63,06 g |
–– polynenasycené | 26,06 g |
––– omega 3 | 8,28 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 142,20 g |
– cukry | 16,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší kuře | Kuře | |
1/2 1/2 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
800 g 800 g brambor (na 4 porce) | Brambor zimní | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
česnek (nemusí být) | Česnek čerstvý | |
máslo (možno vynechat) | Máslo kravské |