Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablíčkovo-pudingovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 647 kJ /
3 023 kcal
Bílkoviny38,64 g
– z toho živočišné bílkoviny8,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,37 g
Tuky125,53 g
– nasycené73,62 g
– nenasycené45,92 g
–– mononenasycené38,94 g
–– polynenasycené6,98 g
––– omega 30,77 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 757 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy418,68 g
– cukry171,79 g
––– laktóza1,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
6 g 6 g prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
špetka špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
300 g 300 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 2 vanilkové pudingy Puding v prášku 80 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
hrst hrst nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.