Nutriční hodnoty (Koláč s jablíčkovo-pudingovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 647 kJ / 3 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,37 g |
Tuky | 125,53 g |
– nasycené | 73,62 g |
– nenasycené | 45,92 g |
–– mononenasycené | 38,94 g |
–– polynenasycené | 6,98 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 757 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 418,68 g |
– cukry | 171,79 g |
––– laktóza | 1,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
6 g 6 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
300 g 300 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 vanilkové pudingy | Puding v prášku | 80 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
hrst hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy |