Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 981 kJ /
2 625 kcal
Bílkoviny45,64 g
– z toho živočišné bílkoviny18,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,40 g
Tuky120,52 g
– nasycené70,59 g
– nenasycené43,33 g
–– mononenasycené38,41 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 30,43 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 300 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy333,10 g
– cukry142,00 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g očištěné dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 menší bio citron (kůra a šťáva) Citrón čerstvý
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrst 1 hrst kandovaného ovoce Citron kandovaný
250 g 250 g polohrubé mouky (i více) Mouka pšeničná polohrubá 250 g
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
poleva Čokoládová poleva
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.