Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 981 kJ / 2 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,40 g |
Tuky | 120,52 g |
– nasycené | 70,59 g |
– nenasycené | 43,33 g |
–– mononenasycené | 38,41 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 333,10 g |
– cukry | 142,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g očištěné dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 menší bio citron (kůra a šťáva) | Citrón čerstvý | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrst 1 hrst kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
250 g 250 g polohrubé mouky (i více) | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
poleva | Čokoládová poleva | |
moučkový cukr | Cukr bílý |