Nutriční hodnoty (Hrášková polévka mléčná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 615 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,30 g |
Tuky | 31,96 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 24,92 g |
–– mononenasycené | 17,40 g |
–– polynenasycené | 7,52 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 35,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 85,30 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
zeleninový bujón nebo vývar | Bujón zeleninový | |
500 g 500 g hrášku | Hrášek zelený | 500 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |